Specielle DIY ideer til haven

Hver have er forskellig. Den ene vælger en moderne stil, mens den anden foretrækker en frodig have. Der er variation ikke kun i plantningen, men også i møblerne og tilbehør. Du kan vælge at købe det i butikken, men det er selvfølgelig også muligt at samle det selv og give det et specielt twist. Er du på udkig efter et godt stykke arbejde med at tilføje noget excentrisk til din have? Læs derefter hurtigt videre.

Planter
Du ser ofte en planter lavet af træ eller sten i butikkerne, men der er andre materialer, som du kan bruge til dette. Hvad med jeans eller et gammelt klaver? Under alle omstændigheder er der nok unikke muligheder for at gøre din planter til en ægte blikfang. Læs her, hvordan du gør dette nøjagtigt.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.