Stauder til præriehaven

Præriehaven består af prydplæner og blomstrende stauder. Sammen danner de en dynamisk blanding med meget farve. Kombinationen af ​​prydgræs og blomster giver præriehaven et meget naturligt udseende. Fordi planterne ofte blomstrer, har du et attraktivt billede indtil langt ud på efteråret.
Blomstrende græsarealer

I Holland ser du mere og mere smukke blomstrende vejkanter og blomster enge. Faktisk er præriehaven også en form for dette. Imidlertid er de naturlige blomsterenge i Holland på sit højdepunkt tidligt på året. De fleste sorter, såsom tusindfryd, toppes i maj og juni.

Prairie planter

Arterne i præriehaven er ofte bedst fra juli og august og undertiden fortsætter med at blomstre langt ind i efteråret. Derfor er præriehaven sådan en god tilføjelse til en landlig eller naturlig have. Blomstringsæsonen bliver måneder længere!

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.